Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، آیت الله سیدمحمد غروی ، با اشاره به فیلتر شدن شبکه اجتماعی تلگرام در ایران، اظهار داشت: باید آثار منفی تلگرام را ببینیم؛ از جمله این که بالاخره تمام اطلاعات ما در جای دیگر و نزد بیگانگان ضبط و حفظ می‌شود و ممکن است در آینده، روی همین اطلاعاتی که ما در این فضا رد و بدل کردیم، برنامه‌ریزی کنند؛ قطعا این شرایط، موضوعی قابل قبول و عقلانی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: صرف این که بخشی از مردم به فضای تلگرام اعتماد کردند و یا این که بخشی از کارهای اقتصادی افراد، در این فضا انجام و وابسته به این شبکه اجتماعی است، برای ادامه فعالیت این پیام رسان خارجی تحت مدیریت بیگانگان، کافی نیست.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با اشاره به مباحث مطرح شده از سوی مخالفین فیلتر شدن تلگرام که عنوان می کنند با این اقدام، مردم به سمت استفاده از فیلترشکن‌ها، جاسوس افزارها و بدافزارها خواهند رفت، گفت: اولا این طور نیست که همه بتوانند از فیلتر شکن استفاده کنند و ثانیا مسئولین کشور باید کاری کنند که رفته رفته یک جایگزین مناسب برای تلگرام که مورد اعتماد همه باشد، ایجاد شود.

وی افزود: باید مسئولین کشورمان هم توضیح دهند که اطلاعات مردم و کاربران، در این شبکه‌های اجتماعی داخلی محفوظ خواهند ماند و این طور نیست که به ضرر مردم باشد؛ در حالی که با استفاده از پیام‌رسان‌های خارجی، اطلاعات مان در دست بیگانگان ثبت و ضبط می‌شود تا در یک آینده احتمالی، به عنوان ابزار دشمنی از آن استفاده کنند، چون آن‌ها دشمن هستند.

 آیت الله غروی در پاسخ به این سؤال که آیا اعتماد مردم به پیام‌رسان‌های داخلی با وجود شرایط فعلی و اجباری که برای عدم استفاده از پیام رسان تلگرام ایجاد شده، امکان پذیر است؟، گفت: هیچ اجبار و زوری نیست؛ بالاخره وقتی بخشی از فضای مجازی مثل تلگرام، آثار منفی فراوانی دارد و در زمینه‌های مختلف فکری و عقیدتی و فرهنگی، امکان تهدید خانواده، فرزندان و جوانان مان را دارد، اجازه دادن برای ادامه فعالیت آن، صحیح نیست.

وی با بیان این که در شرایط فعلی نمی‌توانستیم نظاره‌گر باشیم و باید از حربه دشمن از طریق فضای مجازی و بخصوص شبکه تلگرام، جلوگیری می‌کردیم، گفت: شبکه اجتماعی تلگرام، زمینه‌هایی در خود دارد که موجب فساد خانواده‌ها و جوانان می‌شود؛ مشکلات فرهنگی را به وجود می‌آورد؛ در نتیجه به ذهنم می‌رسد که فیلتر تلگرام باید انجام می‌گرفت؛ و البته آن پیام‌رسان ایرانی هم که قصد داریم جایگزینش کنیم، باید مشکلاتش روز به روز کمتر شود و بعد هم اعتماد به مردم داده شود که اطلاعات‌تان محفوظ واقع می‌شود؛ و احیانا این طور نیست که از این اطلاعات شما به نحو دیگری استفاده شود.

این استاد خارج فقه حوزه علمیه قم، با بیان این که دولت هم باید در خصوص جلوگیری از فعالیت تلگرام کمک کند، گفت: حالا که مسئولان قضائی واقعا به خاطر مصالح حساب شده، فیلتر تلگرام را انجام دادند، نباید دولت در مخالفت این کار موضع بگیرد، بلکه باید موضع اصلاحی داشته باشد و تمام تلاش‌شان را به کار بگیرند که جایگزین تلگرام، جایگزین مناسبی باشد که بتواند مشکلات مردم را برطرف کند و در نهایت از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حوزه علمیه قم شبکه اجتماعی مشکلات مردم جماران موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۷۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، در پیام حسین امیرعبداللهیان آمده است: فرارسیدن روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را به ملت، دولت و خانم نالدی پاندور، وزیر امور خارجه این کشور صمیمانه تبریک می‌گویم.

وی افزود: توجه به اهمیت جایگاه چندجانبه گرایی در سیاست خارجی دولت، منجر به تقویت همکاری ها و تعاملات گسترده میان جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی در چارچوب بریکس شد و در همین راستا شاهد پیشرفت و توسعه مناسبات دوجانبه در دوره اخیر هستیم.

وزیرامور خارجه تصریح کرد: اقدام قاطع حقوقی آفریقای جنوبی علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی و مواضع صریح این کشور در دفاع از فلسطین ثابت کرد که آرمان‌های نلسون‌ماندلا در مبارزه با ظلم و تبعیض، همچنان زنده است.

امیرعبداللهیان افزود: شادکامی و سعادت مردم آفریقای‌جنوبی و همچنین موفقیت و استمرار پیشرفت‌های دولت این کشور دوست را آرزو دارم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • رئیس باید همین امشب از توخل عذرخواهی کند!
  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • بازگشت نیازمند پس از غیبت در ۲+۵ مسابقه